Αποστολή προϊόντων, αλλαγές & επιστροφές

Έξοδα ταχυδρομικών αποστολών

Το ακριβές κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται πριν την ολοκλήρωση της αγοράς στο ταμείο και εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος και τον τόπο αποστολής. Γενικότερα ισχύουν τα ακόλουθα:

 • Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν
 • Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν και η αντικαταβολή

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα στέλνονται εντός 2-5 ημερών διότι είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται αφού δοθεί η παραγγελία. Αν επιθυμείτε πιο άμεση αποστολή της παραγγελία σας για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, παρακαλούμε ενημερώστε μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε.

Αλλαγές

Καθημερινός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας. Σε κάθε περίπτωση αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε το δικαίωμα της αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών, ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το αλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της επιλογής σας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .

 • εάν επιθυμείτε αλλαγή, ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο +30 6979832000 ή στέλνετε σχετικό e-mail στο [email protected] και μας στέλνετε πίσω το προϊόν με δικά σας έξοδα αποστολής.
 • Αλλαγή δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση που το προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
  1. Να μην έχει πλυθεί
  2. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  3. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κ.λπ.
 • Προϊόντα ύπνου όπως μαξιλάρια και επιστρώματα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για λόγους υγιεινής, εφόσον έχουν βγει απ’ την συσκευασία τους.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα του καταστήματος δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία που συνεργαζόμαστε (Speedex). Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail, για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το alexannasworld.gr και για την άμεση διευθέτησή του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6979832000.

Επιστροφές

Καθημερινός μας στόχος είναι να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας. Σε κάθε περίπτωση αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε το δικαίωμα της επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών, ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Βάσει του Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει της ηλεκτρονικής του παραγγελίας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, και εφ’ όσον αυτό βρίσκεται στην κατάσταση που παραδόθηκε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγιστεί ή να έχει φθαρεί η συσκευασία του. Μαζί θα πρέπει να επιστραφεί και η απόδειξη της παραγγελίας. Οι δαπάνες επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με το alexannasworld.gr και για την άμεση διευθέτησή του, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6979832000.